Iceing, hakning osv

Värt att påpekas:

Igår blev jag av med oskulden. Min livehockeyoskuld (ett nytt uttryck jag precis myntat). Trots att jag kommer ifrån en stad är hockey är en seriös religion och att hela min släkt är sportgalna, så har jag bara sett hemmalaget Skellefteå AIK på tv. Och det trots att jag dyrt och heligt lovat att gå och se en match när de gick upp i elitserien. Jag har väl hejat lite i smyg men nu när man flyttat söderut har patrioten i mig vaknat till liv. HEJA AIK!!!!!

Jag var tvungen att höra av mig till pappa och berätta den glada nyheten. Familjen var i chock. Det svarta fåret i den Jonssonska och den Löfbomska släkten blev plötsligt en i familjen. Kanske bor det en liten sportfåne i estetarjäveln trots allt....

Varde ljus och det var ljus

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Höll just på att koka över av ilska men nu ser jag ljuset igen. Bokstavligen.

Proppen gick lagom till kvällstéet och artikelläsningen. Som tur var är jag en ljusälskare och kunde lysa upp lägenheten med värmeljus. Tydligen är det min spis som det är fel på. Men då har jag ju ett mysigt (inte speciellt) gemensamt kök i den här korridoren. Så nu blir det te och nattaläsning om riddare och andra spännande saker.

U can't touch this

Lyckan är oändlig.
Jag tänker inte skriva ett ord till på tentan. Nu ska dagen levas till 100%!

Magen har blivit större i alla fall

Så var man 21 år....eller ja om typ en timme eller så.
Och inte blev jag längre den här födelsedagen heller! Men kanske smått visare då den här tentan är avklarar. Dags att lägga in en högre växel så att jag blir klar någon gång.

Godisskålen börjar synas på min mage. Är det bara mina vilda fantasier eller börjar jag likna bulldeg? Jag såg "Du är vad du äter" ikväll. Det bästa programmet att se om man gillar att ha dåligt samvete.

Tack Mimmi, du var först att grattulera mig på den stora dagen. Om några timmar blir det fest med filmtema och jag ska nog klä ut mig till den här kvinnan:Bara för att jag vill återanvända min balklänning på något sätt och för att jag avundas Reese Witherspoon för att hon fick spela mot Joaquin Phoenix.

ännu ett bittert inlägg

Jag trodde att jag var motiverad. Etnologi känns ju så spännande! Men den här hemtentan är så fruktansvärt tråkig att jag hellre sappar runt bland värdelösa tv-program...

Jag citerar ett sms från Maria: "Ja. Det är sånt här som gör hemtentor så tråkiga. De handlar alltid om tråkiga saker."

Jag känner på mig att det kommer att bli en lång natt. Buhu

att inte göra

En sak att inte göra då man har hemtenta och behöver sova om nätterna:

Titta på Red Dragon i din ensamhet innan du går och lägger dig.

Jag har en spegel vid min säng. Snälla Tandfén låt mina ögon vara ifred, jag vill inte förvandlas.

En annan sak att inte göra då man har hemtenta och behöver sova om nätterna:


Sova till klockan tio och börja hinka kaffe.

Energi, energi!!! Mitt dygn är helt upp och nedvänt.

Huvudet i sanden eller vad passar här?

Istället för att läsa har jag letat över hela Internet efter min lillasysters blogg. Kanske inte finkamat men, ett tappert försök. Frågan är varför jag inte bara ringer och ber om adressen? Jag tror jag flyr undan det som egentligen är viktigt just nu..

oj titta nu är det debatt på svt

Det är ju som så..

Nyss var det fredag och plötsligt är det torsdag...

Startskottet har gått och tentaveckan är nu igång. Någon har bokat boken som jag behöver. Misstankar riktas mot samtliga kurskamrater. Varför just min bok? Och nu kommer jag att måsta böta för tre dagars försening tack vare denna person! Ett I-landsproblem bland många i mitt liv just nu... 800 kronor kvar på kontot och en oförmåga att leva billigt. Inför denna vecka satte jag en budjet på 200 kr som jag redan har överskridit med det dubbla och lite till. Det är inte ens helg ännu.. Fredag, lördag och söndag; film med tilltugg som morötter och tomater som dominerar i mitt annars rätt så tomma kylskåp.

Sen blir det födelsedagfest för mig och Mattias. Tema filmkaraktärer. Idén om The Deadly Viper Assassination Squad verkar ha runnit ut i sanden. Så vem ska jag vara nu? Jag vill gärna ha användning för min qipao eller mina rosaglittrande glam glam skor..

Dags att återgå till Kulturella Perspektiv.

RSS 2.0